Sponsoring

Natuurlijk is voor de realisatie van het cadeau een aanzienlijk bedrag benodigd. De Fundraising zal echter pas starten nadat aan een aantal randvoorwaarden is voldaan, zoals bijvoorbeeld de acceptatie van het cadeau door de gemeente, de bijdrage van de gemeente voor realisatie van de sokkel waarop het beeld geplaatst gaat worden en last but not least het verkrijgen van de benodigde vergunningen.

De Fundraising zal zowel onder bedrijven, instellingen en inwoners van Dordrecht gebeuren, als ook onder iedereen die de openbare kunst een warm hart toedraagt.

Mocht u nu reeds een bijdrage willen leveren dan is dat natuurlijk van harte welkom. in dit stadium zijn er nog weinig uitgaven, maar er zijn wel degelijk kosten verbonden aan de website, de promotietour van het ”kleine beeld” etc.

Mocht u ideeën hebben over fundraising of hierbij willen helpen, neem dan contact op met de secretaris (secretaris@hannekenvandordt.nl).

Meer informatie over de mogelijkheden van sponsoring/fundraising volgt.

Donatie in oktober 2022:

Ter gelegenheid van hun 50-jarig huwelijk organiseerden Theo en Tea Ooostenrijk een door Corona uitgesteld concert in de Trinitatiskapel, verzorgd door hun verre familieleden Pauline en Jan Wouter Oostenrijk op resp. hobo/piano en gitaar. Pauline is één van de bekendste hoboïsten in ons land en Jan Wouter is als gitarist internationaal bekend door zijn Noord-Afrikaanse repertoire. Daarbij had het bruidspaar aangegeven dat in plaats van cadeaus, giften ten goede zouden aan de Stichting Hanneken van Dordt.

Een fantastisch gebaar, waarvoor we hen heel dankbaar zijn. Dit is opnieuw een prachtige blijk van enthousiasme, terwijl de wervingscampagne nog niet eens begonnen is.